PUKLAVEC IZ ZASAVCEV

OPIS MESTA

Podeželski turizem Puklavec se nahaja v Zasavcih, 39 km od Radgone (Bad Radkersburg). Ponuja vrt in brezplačen WiFi. Vsi bivalni prostori vključujejo klimatsko napravo in kabelsko televizijo.   Na voljo je tudi popolnoma opremljena zasebna kopalnica s tušem in sušilcem za lase. Vsako jutro lahko uživate v kontinentalnem zajtrku. Igrišče je namenjeno najmlajšim. Po dnevu pohodništva ali kolesarjenja se lahko sprostite na vrtu ali v bivalnem prostoru. Moravske Toplice so oddaljene 37 km, naselje Sveti Martin na Muri pa 19 km.

Kmečki turizem Puklavec v Zasavcih se nahaja na vrhu hriba na 300 metrih nadmorske višine s čudovitim pogledom na okoliške vinograde. Oči se s pogledom na okolico lahko spočijejo v vseh letnih časih, še posebej jeseni, ko  narava prinese najlepše barve. Vzdušje pa je možno okronati z dobro družbo gostoljubnih domačinov.  Kmečki turizem Puklavec je predvsem vinska hiša. Njihovi vinogradi se nahajajo v osrčju gričev Ljutomer-Ormož, v Jeruzalemu, na Vinskem vrhu, na Kajžarju, v Zasavcih in na Kogu, kjer so trte gojili že davni stari predniki in od vedno pridelovali odlična vina. Postregli vam bodo z odličnim vinom. Nežna kapljica vina vas bo razveselila, očarala in obogatila s soncem, ki se med letom nabere v grozdju. Odlična, večkrat nagrajena vina (chardonnay, sauvignon, renski rizling, muškat ottonel, sipon) so bila od nekdaj zaščitni znak Turistične kmetije Puklavec. Turistična kmetija Puklavec vam poleg odličnih vin ponuja tudi kulinarične dobrote pridelane na njihovi kmetiji. Kulinarična ponudba za goste je tako zelo raznolika.

V nastanitvi govorijo nemško, angleško, srbohrvatsko in slovensko.

NAMESTITEV

SOBA Z DVOJNIM LEŽIŠČEM IN LASTNO KOPALNICO

Velikost sobe je 20 m². Dvoposteljna soba ponuja klimatsko napravo.

Kopalnica: WC, kad ali tuš, brisače, posteljnina, sušilnik za lase, toaletni papir. Ponudba sobe: (do zgornjih nadstropij so stopnice) garderobna omara,  klimatska naprava,  mreže proti komarjem, tla s parketom ali ploščicami,   ogrevanje, kavč, pisalna miza, kabelska televizija, vtičnica poleg postelje. Jedilnica je tudi na prostem. Kajenje je dovoljeno. Parkiranje: Brezplačno zasebno parkirišče je na voljo na kraju samem (rezervacija ni potrebna).

DRUŽINSKA SOBA S KOPALNICO

Velikost sobe je 28 m², ponuja zasebni vhod, jedilnico in kabelsko TV.

Kopalnica: WC, kad ali tuš, brisače, posteljnina, sušilnik za lase, toaletni papir. Ponudba sobe: (do zgornjih nadstropij so stopnice), garderobna omara, klimatska naprava, marmornata ali ploščična tla, mreže proti komarjem, ogrevanje, kavč, pisalna miza, kabelska televizija, zunanji jedilni prostor, vtičnica poleg postelje. Kajenje je dovoljeno. Parkiranje: Brezplačno zasebno parkirišče je na voljo na kraju samem (rezervacija ni potrebna).